Galleriet

Högkvalitativa Gicléetryck i begränsad upplaga på 50 ex. Givetvis är alla mina Gicléetryck signerade och numrerade. Dessa godingar står sig lika bra som ett äkta original!

The Bearded Musician

Gicléetryck i begränsad upplaga på 25 exemplar per motiv. Givetvis är alla mina verk signerade och numrerade. Gicléetrycken är 21 x 30 cm och de är tryckta på SIHL Aquarella som är ett 210 grams FSC certifierat papper

Hur går det till att beställa?

Har ni hittat ett Gicléetryck som ni är intresserad utav? I så fall så det enda ni behöver göra är att skriva ner ert namn, er adress och er mejladress. Efter det så är det bara att ni väljer det konstverk som ni önskar att beställa. 

Gicléetrycken går att hämtas direkt från min lilla ateljé hemma i Sundsvall. Önskar ni att göra så, då skriver ni bara avhämtning i Övriga frågor nedan, så kommer jag bara att höra av mig när Gicléetrycket finns att hämtas, samt adressen till min lilla ateljé!

Önskar man istället att få Gicléetrycken skickat till närmaste postombud, så kommer en fraktkostnad på 199 kr att tillkomma!

{The Bearded Musician 21x30 cm tillkommer en fraktkostnad på 69 kr}

Leveranstid ligger på ca 3 veckor.

Obs! Tavelram ingår ej vid beställning!

Vid köp av Gicléetryck gäller ånger- och returrätt inom 14 dagar efter att kunden fått varorna levererade. Kunden står för returkostnaden vid eventuell returnering. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att returen levererats.