Galleriet

Gicléetryck i begränsad upplaga. Givetvis är alla mina verk signerade och numrerade!

De flesta Gicléetrycken är 50 x 60 cm och ligger på en begränsad upplaga på 50 exemplar. Skiljer sig storleken från 50 x 60 cm så står det i texten bredvid priset!

OBS! 3 st Gicléetryck {från min serie Cry Of Africa} finns i 100 exemplar. Gicléetrycken är märkta med texten *100 ex* bredvid priset

The Bearded Musician

Gicléetryck i begränsad upplaga på 25 exemplar per motiv. Givetvis är alla mina verk signerade och numrerade. Gicléetrycken är 21 x 30 cm och de är tryckta på SIHL Aquarella som är ett 210 grams FSC certifierat papper

Gicléetryck

Vad är ett Gicléetryck egentligen?

Det är en form av digital högkvalitativt reproduktion, som gör det möjligt att trycka upplagor från handmålade original.

Själv använder jag mig av en professionell fotograf som fotar av mina akrylverk, som då sedan arbetas digitalt för att komma så nära originalet som möjligt. Efter att den digitala kopian blivit färdig så skickas den till en professionell printstudio, som använder sig av skrivare med bläckstråleutskrift som har ljusäkta pigmentbaserat bläck. Den digitala kopian av originalet trycks sedan på ett högkvalitativt naturvitt arkivbeständigt konstnärspapper av 100% bomull, som ger ett extremt hållbart tryck med lång arkiveringstid, från 75 år och uppåt.

Bakom glas kan Gicléetrycket hålla sig över 100 år och uppemot 200 år innan minsta synliga färgskifte sker!

  • Mina Gicléetryck är tryckta på Hahnemüle Photo Rag 308 gsm som är ett naturvitt arkivbeständigt konstnärspapper av 100% bomull. Alla dessa verk är dessutom monterad på en 2 mm kartong med syrafri spärr och vattenbaserat adhesiv för längst hållbarhet!

Hur går det till att beställa?

Har ni hittat ett Gicléetryck som ni är intresserad utav? I så fall så det enda ni behöver göra är att skriva ner ert namn, er adress och er mejladress. Efter det så är det bara att ni väljer det konstverk som ni önskar att beställa. 

Gicléetrycken går att hämtas direkt från min lilla ateljé hemma i Sundsvall. Önskar ni att göra så, då skriver ni bara avhämtning i Övriga frågor nedan, så kommer jag bara att höra av mig när Gicléetrycket finns att hämtas, samt adressen till min lilla ateljé!

Önskar man istället att få Gicléetrycken skickat till närmaste postombud, så kommer en fraktkostnad på 199 kr att tillkomma!

{The Bearded Musician 21x30 cm tillkommer en fraktkostnad på 69 kr}

Leveranstid ligger på ca 3 veckor.

Obs! Tavelram ingår ej vid beställning!

Vid köp av Gicléetryck gäller ånger- och returrätt inom 14 dagar efter att kunden fått varorna levererade. Kunden står för returkostnaden vid eventuell returnering. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att returen levererats.