Vill du beställa ett personligt konstverk?

-'Hur mycket tar du för ett beställningsjobb egentligen?

Det är en fråga som jag får höra väldigt ofta, och svaret är alltid detsamma. Jag anpassar mig helt enkelt till kundens budget.

Ett färdigt konstverk

När vi väl kommit överens om en budget och en vision på det blivande konstverket så kommer jag bara kladda på i min målarhörna tills dess att konstverket är färdigt. Jag skickar inga progressbilder eller liknande.

Jag tar naturligtvis inte betalt i förväg för mina tjänster! Utan när konstverket är klart så är det upp till kunden om den faktiskt uppfyller alla krav eller inte. Skulle det nu vara så att det färdiga verket inte alls faller er i smaken, då kommer bara det färdiga verket att läggas undan till min egna kollektion.

Det är alltid svårt att uppskatta exakt hur lång tid ett konstverk tar att slutföra, däremot lämnar jag alltid ett preliminärt slutdatum.

Beställningstavlor måste hämtas direkt från min ateljé!

För er som inte kan ta er till Sundsvall, så kan jag givetvis skicka en bild på det färdiga verket, så att ni då utifrån bilden kan utgå ifall ni blev nöjd över verket eller inte. Är det så att ni är nöjd så måste fortfarande det färdiga verket hämtas direkt från min lilla ateljé i Sundsvall.

Jag målar med ljusäkta akrylfärg på uppspänd bomulls eller linneduk, som alltid avslutas med en slutfernissa!

Se vad mina kunder säger

Jag beställde en komisk målning av mina två döttrar i gangsterstil. Han fångade deras personlighet på ett oförklarligt sätt. Vi blev helt målösa när vi fick det färdiga resultatet. Den kommer att pryda väggen hemma och ge oss ett leende på läpparna i många generationer framåt!

- Markus

Jag var ute och reste en längre period efter en hård och intensiv jobbperiod. I samband med att jag var i Australien på en av de fetaste, mest graffitimålade gatorna så tog jag en djävulskt grym bild! Jag tänkte inte mer på bilden tills att jag väl kommit hem igen. Efter någon bira i vintermörkret slog det mig!! Detta kommer att vara ett perfekt jobb för Putte! Beställningen gjordes. Han fick fria händer, jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men jag visste att det skulle bli bra! När väl tavlan var klar så hade jag inga ord. Den blev över alla mina förväntningar. Alla färger. Jag på bilden! ALLT blev PERFEKT.

- Rasmus

Jag frågade Putte om han kunde måla en tavla på en tjej och en kille som stod tillsammans på platsen där jag och min sambo träffades för första gången. Resultatet blev något som jag aldrig i min vildaste fantasi skulle kunnat föreställa mig. När jag såg den för första gången så tog det inte många sekunder innan trårarna började att rinna längst mina kinder, den var så klockren och så perfekt!

- Emma

Beställning av personligt konstverk!

Skulle det vara så att ni är intresserade av ett eget konstverk. Då fyller ni bara i formuläret nedan, så kommer jag att återkomma till er så snart jag bara kan.

Bra att få med i ert meddelande är att skriva vad det är för typ av konstverk ni är ute efter, samt vad det är för storlek/format, och vilken budget ni har! Så att jag då kan ta del av all den infon innan jag återkommer till er.

Vill ni bifoga bilder så kan ni skicka dem direkt till min mejladress: kontakt@puttebrandstrom.se

Jag ser framemot att höra alla era spännande idéer!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.

När du kontaktar mig samtycker du samtidigt till vår data & integritetspolicy. Den berättar hur vi lagrar och behandlar din information. Du kan läsa mer om vår policy här

Du måste acceptera villkoren.

Lagar & Regler

När man väl köpt ett originalverk så gäller ingen retur enligt (lag 2005:59).

[I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen 11§ tredje stycket, gäller inte ångerrätt för en vara ”som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel”]